Gjesteinnlegg: Gruer du deg til høytiden?

Med dette vil jeg minne deg om en tid du helst vil glemme. Jeg benytter meg av sjansen fordi du var med på å endre forutsetningene for andre som nå har fått en høytid de ikke gleder seg til.

Julen for deg fikk et negativt fortegn da din mor helt uten forvarsel flyttet fra din far, en romjul tidlig på 2000-tallet. Dette for å komme seg bort med deg og dine søsken, for å overleve. Som du selv fortalte og kjente deg igjen i det din mor fortalte oss på de mange lørdagsbesøkene hos henne, så hadde du sett både din bror, som ikke var sønn av din far, og mor banket opp ved flere anledninger.

Den eneste julehøytiden som var i vårt forhold, julen 2007, var også av det triste slaget for deg. Utpå julekvelden ringte du meg og gråt. Du hadde det forferdelig, og ingen rundt deg var glade. Jeg feiret kvelden hos min søster, og med hele familien som alltid. Du ble selvsagt invitert til å komme ut til oss, og jeg tror du husker hvordan du ble tatt imot med smil og glede av alle sammen, både de voksne og barna... Du takket for at du fikk være en del av dette da kvelden var over.

Det er ganske absurd å tenke på at dersom det hadde vært et snev av sannhet i de falske påstandene du ble trodd på, hadde det vært slik at under to måneder før denne julekvelden hadde du blitt psykisk, fysisk, og seksuelt mishandlet på det groveste.

Jeg håper minnene om den julekvelden du opplevde i 2007 gnager deg idag når du leser dette, og husker tilbake.

Når jeg tenker tilbake på den grufulle februardagen i 2013 og de påfølgende vonde dagene i ensomhet, var du den første jeg tenkte på. Du kunne fortelle om vårt forhold, og hvordan jeg virkelig hadde behandlet deg, så ville jeg blitt trodd. Men nei. Knappe fjorten dager senere kom dine falske beskyldninger.

Falske påstander basert på en legeerklæring som handlet om at du ble skallet til av en gutt kl 03.00, 28.10.07. Utifra dette hadde altså jeg utsatt deg for voldtekt og vold på det groveste.

Ikke er jeg en gutt, ikke skallet jeg deg, og ikke var jeg til stede når det skjedde. For vi to vet at dette skjedde utenfor et utested da det stengte, derfor det klokkeslettet. Jeg var hjemme med min datter.

Men, du ble trodd, og fikk dine ufortjente penger.

Din far fikk sin mulighet til et øyeblikk i media angående dette også. Du skal vite hvor mange tårer en mor og to søstre felte da de leste dine fars stikk. Jeg skal også fortelle deg om noen som reagerte kraftig. En kvinnelig bekjent av din far kontaktet meg i frustrasjon av din fars uttalelse. For "hvordan kunne en kjent notorisk kvinnemishandler" gå ut i media, og gi et bilde av seg som dydigheten selv når sannheten var en helt annen. Jeg glemmer heller ikke du fortalte meg om mange spørsmål hans nye kjæreste hadde spurt deg når hun hørte "ryktene" om din far.

At du var erfaren med familievold var vel også grunnen til at du kunne virke så troverdig overfor den dømmende makt, men at du ga meg skylden for dine opplevelser, trodde jeg ikke du var i stand til.

Spesielt da du ringte meg på nyåret i 2012 angående det at mor til min datter hadde kontaktet deg. På daværende tidspunkt ønsket ikke min datter på bli boende hos sin mor, og hun tok kontakt med deg for å forhøre seg om hvor bra eller dårlig far jeg var for min datter. Der støttet du meg fullstendig, jeg var en fabelaktig far, og du hadde aldri opplevd noe negativt ved meg. Hvorfor løy ikke du da, men først året etter?

Det du ved dine falske påstander i 2013 utsatte min datter for vil jeg aldri tilgi deg. Det var av en sånn karakter som tilsier at du absolutt ikke burde inneha en slik jobb som du har. Sannheten er på vei til å innhente deg også, og jeg vil tro at resultatene deretter vil utelukke deg fra all jobb innenfor ditt fag.

Mine søstre som tok imot deg på det varmeste julen 2007, og som reagerte sterkt på din fars egoistiske utsagn, var de samme som hjalp deg ved flere nødvendige anledninger. Den ene tok av sin fritid for å hjelpe deg å få rettet strykkarakterer fra videregående. Uten hennes hjelp hadde du aldri kunnet studere i Alta. Sannheten om hvorfor du egentlig flyttet så langt vekk er langt ifra det du hevdet, det handlet om at det var kun de nordligste studiestedene i landet var de du kunne komme inn på med de karakterene du hadde. Som også nå er dokumentert.

Min andre søster var din støtte da du opplevde trakassering på jobb. Er det ikke helt absurd at du aldri har blitt utsatt for noe slikt av meg , men likevel har fått meg dømt for det? Hvem er han du fortalte legen din om at 11.november 2008 klådde på deg på jobb, med tanke på ditt nylig inngåtte ekteskap? Hva for et menneske er du, når du idag, kan sitte ved et middagsbord et sted og beskylde den ene for så alvorlige ting og samtidig se de andre i øynene som om ingenting har skjedd? Er det ikke ironisk å tenke på at stedet du feiret ditt ekteskap var det stedet hvor påstandene om mine ugjerninger startet? Enda mere ironisk at din bryllupsdato er min mors fødselsdagsdato. Hun ble 65 den dagen du gitet deg. Mon tro om det blir lykke som vil hvile over deg til den dagen en innrømmelse vil finne sted.

En rapport fra en dansk psykolog venter oss når vi høyst sannsynlig får en ny runde mot hverandre. En rapport som vil vise akkurat det samme som du fortalte din lege. Og der står ikke navnet mitt. Sannheten skal frem foran falske anmeldelser, og det vil bli belyst enda kraftigere hvem du var og er.

At det var en grunn for at du skjulte tekstmeldinger mellom deg og hun som startet dette. og hvorfor du kjøpte ny telefon og kvittet deg med den som inneholdt beviser. Beviser på hvordan dere samarbeidet for at en uskyldig tidligere kjæreste ble frarøvet sin frihet. Men vi lever heldigvis i en tid der selv det vi trodde hadde forsvunnet kan gjenskapes. Det gjelder å aldri gi opp når du vet sannheten.

Når du nå går inn i din sønns andre Jul, vet jeg du gjør det med skyggene fra fortiden tungt hengende over deg. Jeg håper bismaken er forferdelig, og at ditt nær sagt eneste gode juleminne er fra familien du sviktet på det mest grusomme. Samtidig vil jeg minne deg på, du som jobber for barnas beste, og viste et snev av det da du ringte meg i 2012, men likevel lot egoistiske økonomiske intrresser overvinne mine barns beste da muligheten bød seg... At min sønn, som din, halvveis fylt med balkanblod, nå feirer sin tredje Jul og fortsatt har til gode å feire høytiden med sin far.

 

"Fredelig" Jul til deg.

 

#svik #løgner #bedrag #fengsel #uskyldig #sannhet #kommer #alltid #fram #god #jul #skygger #fra #fortiden #gledelig #høytid #tilgivelse #innrømmelse #familie #glede #barnas #beste #barn #sønn #tidligere #kjæreste #frarøvet #frihet #beskyldninger #nylig #inngått #ekteskap #penger #interresser #juleminne #legerapport #psykolog #skjulte #meldinger #ny #runde #mot #hverandre #rettferdighet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

olebrummmamma

olebrummmamma

36, Larvik

Det er noe ved meg som blir litt som før, etter og nå. Noe har jeg i meg enten jeg vil eller ei. Noe skulle jeg hatt mer av. Jeg er meg, rak i ryggen, selv om jeg har baggasjen min med. Så er jeg mor til fantastiske to. Tilsynelatende alenemor. Status samboer er det noen som har tatt fra meg, men jeg er kjæreste med han som er min sjelevenn. Her er det mye på gang, og et broderi av tanker og følelser å holde styr på. Mon tro om det er noe av det som det blir noe av...

Kategorier

Arkiv

hits